"ĐOKOVIĆA BAŠ BRIGA I UŽIVAM DOK TO GLEDAM!" Novak besneo na terenu, a najveći hejter se odmah oglasio i iznenadio sve porukom
Foto: EPA/TOLGA AKMEN

NIJE MU PROMAKLO

"ĐOKOVIĆA BAŠ BRIGA I UŽIVAM DOK TO GLEDAM!" Novak besneo na terenu, a najveći hejter se odmah oglasio i iznenadio sve porukom

Tenis -

Za razliku od momenata kada je po svaku cenu kritikovao sve što Novak Đoković uradi, Ben Rotenberg u poslednje vreme u malo drugačijem tonu komentariše srpskog tenisera.

Tokom polufinala Vimbldona, Đoković je, kao i na prethodnim mečevima, imao problem sa publikom i pojedincima koji su provocirali, dobacivali i ponašali se onako kako ne bi trebalo da se ponaša na teniskom meču.

Ben Rotenberg, Novak Đoković
foto: Profimedia, Printscreen

Žešće nego u ranijem toku turnira, Novak je odlučio da odgovori navijačima, ironično im je aplaudirao, uputio psovke na srpskom jeziku i gestikulirao plakanje.

Novak Đoković
foto: Pritnscreen

To naravno nije promaklo Rotenbergu koji je, čini se, pozdravio borbu protiv publike, ali je poručio i da je Đoković ranije trebalo da počne s tim.

"To što je Đokovića odjednom baš briga za publiku na Centralnom terenu je uživanje za videti i stiglo je prekasno", poručio je Rotenberg.

Finale Vimbldona zakazano je za nedelju, Đoković će za rivala imati prvog tenisera sveta, karlosa Alkaraza.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track