ALKARAZ OSTAVIO NOVINARA U ŠOKU: Rekli mu da je NAJBOLJI NA SVETU, njegov odgovor je BRUTALAN i otkriva šta misli o Đokoviću VIDEO
Foto: Printscreen

CAR!

ALKARAZ OSTAVIO NOVINARA U ŠOKU: Rekli mu da je NAJBOLJI NA SVETU, njegov odgovor je BRUTALAN i otkriva šta misli o Đokoviću VIDEO

Tenis -

Španski teniser, Karlos Alkaraz, odbija da ponese titulu najboljeg na svetu.

Prvi je na ATP listi, a u finalu Vimbldona je pobedio Novaka Đokovića u pet setova.

To je druga grend slem titula u karijeri mladog Španca koji je nakon meča pokazao da ima ogromno poštovanje za 16 godina starijeg kolegu.

Novinar je tokom razgovora sa Alkarazom konstatovao da je Španac sada najbolji teniser na svetu, međutim Španac je istakao da ne misli da je tako.

"Uvek si govorio, da biste bili najbolji, morate da pobeđujete najbolje. Sada si ti najbolji, pobedio si najboljeg. Kako je sada biti najbolji i svi žele da te pobede", glasilo je pitanje novinara.

Evo kako je reagovao osvajač Vimbldona.

"I dalje mislim da je Novak najbolji. Moram da ga pobedim više od jednom ili dva puta. Verovatno je za druge igrače drugačije, za neke sam ja najbolji i meta sam svima, ali imam Novaka u mojim očima i želim da igram više puta s njim. Zaista je fenomenalno kada sam na terenu s njim", rekao je Alkaraz.

Kurir sport

Bonus video:

11:17

NEŠTO SE ČUDNO DEŠAVA Vuk Brajović o političkim odlukama prestižnom Grend slemu VIMBLDON PRAVI ISTORIJSKU GREŠKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track