PODATAK ZA RUBRIKU "VEROVALI ILI NE": OTKRIVENO koliko je Novak polomio reketa u karijeri - ove brojke će vas ostaviti bez teksta!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

NEVEROVATNO

PODATAK ZA RUBRIKU "VEROVALI ILI NE": OTKRIVENO koliko je Novak polomio reketa u karijeri - ove brojke će vas ostaviti bez teksta!

Tenis -

Tokom bogate i uspešne karijere, najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića gledali smo u različitim izdanjima. O tome kakav je teniser ne treba trošiti reči, a još manje o tome kakav je on zapravo čovek.

Da je jedna velika ljudina, Novak je to pokazao nebrojano puta do sada, privatno je veoma smiren, dok na terenu ume ponekad da izgubi živce i svoj bes iskali na reketu.

To je poslednji put učinio tokom finala Vimbldona, kada je u petom setu izrevoltiran svojim lošim potezima, slomio svoj reket o držač mreže.

- Nema šta mnogo da se priča o tome. Frustracija je došla zbog propuštene prilike. Prvi je bio vremensko prekoračenje, ali neke stvari jednostavno moraju da se nekada prihvate - rekao je Novak nakon meča.

Sada se na internetu pojavio jedan neverovatan podatak koji pokazuje da je Novak Đoković tokom karijere polomio znatno više reketa od Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Srbin je to učinio 62 puta, Švajcarac je polomio pet reketa dok slavni Španac tokom karijere nije polomio nijedan reket.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track