POZNATI AMERIKANAC NAPAO ĐOKOVIĆA: Njegove reči napravile HAOS! Ovako se ne priča o najboljem ikada, odmah su se javili navijači
Foto: EPA/TOLGA AKMEN

NEČUVENO!

POZNATI AMERIKANAC NAPAO ĐOKOVIĆA: Njegove reči napravile HAOS! Ovako se ne priča o najboljem ikada, odmah su se javili navijači

Tenis -

Različiti komentari stigli su na račun Novaka Đokovića nakon finala Vimbldona, a osnivač popularnog portala "Ringer", Bil Simons, oglasio se na neprikladan način.

Simons je na društvenoj mreži Tviter, gde ga "prati" preko pet miliona ljudi, poručio kako smatra da poraz od Karlosa Alkaraza u pet setova za Đokovića znači približavanje kraju karijere.

On se poklonio Špancu, a Novaka je pomenuo u negativnom kontekstu.

"Pozdrav našem novom kralju Karlosu Alkarazu. Neverovatni udarci i stigao je bukvalno sve. Sjajno sam se proveo. Sada Đoković može da uđe u deo karijere zvezde koja stari ili zakasneli ljubimac navijača faze u karijeri", poručio je Simons.

Amerikanac se tako pridružio onima koji Đokovića "šalju u penziju", iako je Srbin osvojio dva grend slema ove sezone, a na trećem igrao finale.

Njegova objava pregledana je preko 800.000 puta, a dobila je veliki broj reakcija i različitih komentara.

Mnogi navijači su se javili kako bi objasnili SImonsu da greši u proceni i da podseti da je Novak izgubio tek nakon pet setova i velike borbe.

Navikao je Đoković da dobija negativne komentare i kritike tokom karijere, pa vereovatno neće obaraćati puno pažnje na sve što mu je upućeno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track