NOLE PRAVIO ŠOU NA KONCERTU VLADE GEORGIEVA! Pogodila ga pesma, pa počeo da luduje po kiši! Sve oči bile su uprte u njega! (VIDEO)
Foto: Printscreen

čista emocija

NOLE PRAVIO ŠOU NA KONCERTU VLADE GEORGIEVA! Pogodila ga pesma, pa počeo da luduje po kiši! Sve oči bile su uprte u njega! (VIDEO)

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sjajno se proveo na koncertu Vlade Georgieva na Kanli kuli u Herceg Novom.

Srpski as se u Crnoj Gori priprema za nastavak sezone, a slobodno vreme maksimalno koristi da se opusti u društvu porodice i prijatelja.

U subotu uveče je sa suprugom Jelenom bio na koncertu popularnog kantautora Vlade Georgieva i sudeći po snimcima koji su isplivali na društvenim mrežama Nole se sjajno proveo.

Očekivano, Novak je bio u centru pažnje. Publika ga je dočekala skandiranjem i gromoglasnim aplauzom, a tokom koncerta sve oči bile su uprte u njega.

Nole je bio smešten u VIP delu, koji je bio deo scenografije na bini i bez prestanka je pevao i đuskao uz Vladine čuvene hitove.

Kada je pevač zapevao pesmu "Lažni ljudi, Đoković je pao u trans. Ni kiša koja je padala nije uspela da pokvari njegovo raspoloženje. Skočio je sa stolice, zgabio duks i vitlao njime što je izazvalo oduševljenje publike, ali i samog pevača koji nije skidao osmeh sa lica kada je zapazio reakciju svog posebnog gosta.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track