JADNO, DA JADNIJE NE MOŽE BITI Sramno ISPLJUVALA SRBE, pa udarila na Novaka: Bivša teniserka tvrdi da je pobeda Srbina NEREGULARNA
Foto: ELSA / Getty images / Profimedia

hejterka

JADNO, DA JADNIJE NE MOŽE BITI Sramno ISPLJUVALA SRBE, pa udarila na Novaka: Bivša teniserka tvrdi da je pobeda Srbina NEREGULARNA

Tenis -

Bivša australijska teniserka Rene Stabs smatra da je poen koji je Novaku Đokoviću doneo titulu u Sinsinatiju bio neregularan.

Pobeda Srbina nad Karlosom Alkarazom u finalu Mastersa u Sinsinatiju teško je pala šestostrukoj grend slem šampionki iz Australije koja je svojim blamantnim komentarom još jednom potvrdila da ne može da smisli srpskog tenisera.

Novak Đoković
foto: Ian Johnson/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Australijanka koja je ponovo dospela u žižu javnosti zbog brojnih kritika na račun Srbina, ponovo je pokušala da unizi uspeh Đokovića.

Postala je poznata po neopisivoj mržnji prema Srbinu. Ranije je govorila da nije Novakov fan, optuživala ga da lažira povrede, glumi žrtvu i pljuvala srpske navijače...

Ova istaknuta hejterka sada je našla zamerku i na Novakovu epsku pobedu u finalu Sinsinatija. Smatra da je Alkaraz oštećen kod odlučujućeg poena.

Gledajući prenos meča ona je procenila da je loptica zakačila mrežu prilikom drugog servisa Đokovića u poslednjem poenu i da je servis morao biti ponovljen.

"Neverovatan meč. Neverovatno, ali sam isto tako veoma sigurna da je loptica dirala mrežu na meč-loptu. Poslušajte dobro zvuk i pogledajte reakciju Karlosa Alkaraza. Ne bih da oduzmem ništa od Novaka, kakav trud, ali je to baš bez veze ako je istina", napisala je na Tviteru Australijanka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track