HIT OBJAVA JELENE ĐOKOVIĆ! Novakova supruga NASMEJALA pratioce na Instagramu: Kad se noću ne spava i slavi, danju bude ovako!
Foto: Profimedia

URNEBESNO

HIT OBJAVA JELENE ĐOKOVIĆ! Novakova supruga NASMEJALA pratioce na Instagramu: Kad se noću ne spava i slavi, danju bude ovako!

Tenis -

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, duhovitom objavom nasmejala je svoje fanove na Instagramu.

Jelena nije bila u prilici da otputuje u Ameriku i uživo isprati finalni meč Novaka u Sinsinatiju, pa je poput velikog broja navijača ostala budna čitavu noć kako bi bodrila svog dragog u epskom finalu protiv Karlosa Alkaraza.

Podsetimo, Novak je osvojio Sinsinati, pošto je posle gotovo četiri sata neverovatne borbe savladao mladog španskog tenisera 5:7, 7:6, 7:6.

Nakon meča koji je završen u sitne sate, usledilo je veliko slavlje, pa Jeleni koja je u ponedeljak imala poslovne obaveze nije bilo nimalo lako.

"Kad se noću ne spava i slavi, danju bude ovako! Ma neka, mi baš to tako volimo", napisala je Jelena u opisu fotografije na kojoj je vidno iscrpljena nakon burne noći i napornog dana koji je imala u Fondaciji Novak Đoković.

Njena objava nasmejala je brojne pratioce na društvenim mrežama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track