ŠOKANTNA SITUACIJA U NJUJORKU: Đoković krenuo ka navijačima, a onda se POJAVILO OBEZBEĐENJE! Sa njima je bila i direktorka turnira
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

US OPEN

ŠOKANTNA SITUACIJA U NJUJORKU: Đoković krenuo ka navijačima, a onda se POJAVILO OBEZBEĐENJE! Sa njima je bila i direktorka turnira

Tenis -

Srpski teniser, Novak Đoković, suočio se sa neobičnom situacijom na kraju treninga pred početak US opena.

On je, praktično, izbačen sa terena od strane obezbeđenja i direktorke turnira.

Đoković je odradio trening u trajanju od sat vremena sa Karenom Hačanovom koji mu je bio sparing partner, a potom je, kao i nakon svakog treninga, želeo da izađe u susret brojnim navijačima.

Međutim, to mu nije omogućeno, prenosi B92.

Krenuo je Novak prema njima, bio je spreman da deli autograme i potpisuje razne predmete, međutim...

Obezbeđenje ga je odmah prosledilo ka svlačionici na naredbu direktorke turnira, Stejsi Alaster, koja se tom prilikom pojavila na terenu.

Novak Đoković
foto: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia

Kao objašnjenje, navodi se da je Đoković imao događaj na kojem je morao da se pojavi kako bi ispoštovao novinare i sponzore, a čini se da je sve organizovano tako da srpski teniser nije imao ni minut vremena za navijače.

Novak se izvinio prisutnima i poručio kako nije do njega.

Dobra vest

Ono što je dobra stvar, Novak je trening pred meč prvog kola protiv Aleksandra Milera, koji je na programu u noći između ponedeljka i utorka, odradio bez bandaža po telu i zglobovima.

Đoković se oseća dobro i spreman je da zaigra na poslednjem grend slemu u sezoni prvi put još od 2021. godine kada je poražen u finalu od Danila Medvedeva.

Kurir sport

Bonus video:

01:22

JEDAN OD NAJBOLJIH ŽREBOVA ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA Brajović analizira: Zbog OVOGA verovatno nećemo gledati finale protiv Alkaraza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track