NOVAK OTVORIO DUŠU! Đoković otkrio šta očekuje od PUBLIKE na US Openu: Prošle su dve godine od kada sam bio ovde...
Foto: Ian Johnson/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

IMAO JE ŠTA DA KAŽE

NOVAK OTVORIO DUŠU! Đoković otkrio šta očekuje od PUBLIKE na US Openu: Prošle su dve godine od kada sam bio ovde...

Tenis -

Novak Đoković kreće u pohod ka novoj tituli na US Openu.

Srpski teniser će na startu turnira u noći između ponedeljka i utorka (oko 3.00) igrati protiv Francuza Aleksandra Milera, trenutno 85. igrača planete, a neposredno uoči ovog duela Novak se dotakao predstojećih izazova.

Prvo je Đoković govorio o rivalstvu sa Karlosom Alkarazom - ne tako davno Novak se našalio kako će narednih desetak godina voditi bitke sa španskim teniserom, ali je sada istakao da to verovatno nije realno.

Novak Đoković, Karlos Alkaraz
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

- Nisam baš siguran u to, ali pokušaću da igram na visokom nivou što je duže moguće - rekao je Đoković sa osmehom na licu za Eurosport, pa dodao:

- U kratkom roku smo odigrali tri neverovatna meča, bili su to fizički naporni i zahtevni, ali veoma uzbudljivi i tesni dueli. Navijači žele da vide rivalstvo, žele da vide kako se najbolji igrači na svetu bore. Nadamo se da ćemo im dati još jedan meč ovde u Njujorku.

Otkrio je Nole i šta očekuje od publike na US Openu.

- Očekujem sjajnu energiju, sjajnu atmosferu, jer to je ono što sam doživljavao u Njujorku svih ovih godina. Prošle su dve godine otkako sam poslednji put igrao ovde. To je najveći stadion koji imamo u našem sportu; noćne sesije su najglasnije. Uzbuđen sam - zaključio je Đoković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track