MOĆNA NOVAKOVA PORUKA AMERIKANCIMA: Spreman sam za izazov
Foto: COREY SIPKIN / AFP / Profimedia

Ju Es open

MOĆNA NOVAKOVA PORUKA AMERIKANCIMA: Spreman sam za izazov

Tenis -

Novak Đoković se nije predugo zadržao na stadionu "Artur Eš" u meču 4. kola Ju Es opena protiv Borne Goje.

Posle dva sata i 25 minuta slavio je rezultatom 6:2, 7:5, 6:4 i izborio plasman u četvrtfinale, gde ga čeka Amerikanac Tejlor Fric, ljubimac domaće publike.

- Hvala vam što ste bili sa mnom večeras. Uvek respektujem ljude koji se nalaze na najvećem teniskom stadionu. Borna je sjajan momak, ima izuzetne udarce, servis, forhend... Trudio sam se da neutrališem njegov servis. Trudio sam se da držim fokus na svojoj igri i da uštedim energiju posle meča sa pet setova. Zato je dobro da sam dobio u tri seta - rekao je Novak.

Đoković je dobio pitanje o komunikaciji sa svojim boksom tokom meča.

- Moj fokus je na moj tim, oni na mene. U nekim vrućim momentima ima tu šaljivih reči koje uputimo jedni drugima. Kada sam na toj strani bliže njima trudim se da komuniciram sa njima, ta komunikacija pomaže. Pogledam ih, potražim neki savet od njih i dobijam ih - rekao je u pomalo šaljivom tonu Đoković.

U Novakovoj polovini žreba ostala su još trojica Amerikanaca. Jedan od njih, Tejlor Fric, je naredni rival, a potencijalni rivali u polufinalu su Tijafo ili Šelton.

- Trojica Amerikanaca u mom delu žreba. Znam da će biti ovde posebno bodreni ovde. To je sjajno za američki tenis. Fric, Tijafo, Šelton odlično igraju tenis, igraju kod svoje kuće. Mislim da će to biti težak meč, ali mislim da sam spreman za izazov. Biće sjajan meč - poručio je Novak Đoković.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

ĐOKOVIĆ SLAVIO U BALKANSKOM DERBIJU: Novak savladao Hrvata Goju, u četvrtfinalu ga čeka ljubimac domaće publike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track