FENOMENALNO, PONOSAN SAM! Đokovića posle plasmana u finale pitali o uspehu košarkaša: Kritikovali su ih i pričali da su slabi!
Foto: EPA/BRIAN HIRSCHFELD

NEKA BUDE DVA OD DVA

FENOMENALNO, PONOSAN SAM! Đokovića posle plasmana u finale pitali o uspehu košarkaša: Kritikovali su ih i pričali da su slabi!

Tenis -

Srpski tenser Novak Đoković govorio je nakon plasmana u finale US opena o uspehu košarkaške reprezentacije.

Nekoliko sati pre nego što je Đoković izašao na teren, Srbija je obezbedila ulazak u finale Svetskog prvenstva i meč protiv Nemačke za zlato.

Oduševljen je Novak ulaskom naše košarkaške reprezentacije u finale Mundobasketa, u vezi čega kaže:

"Ovo je fenomenalan rezultat, mnogo sam ponosan na njih. Iz sveg srca navijam za njih - kao i cela moja porodica, moj tim i celo okruženje. Pratimo rezultate, i nadam se da ću možda u nedelju ujutru imati prilike da uhvatim drugo poluvreme - u zavisnosti od toga kada se budem probudio. Pomno pratim zbivanja na prvenstvu i prva stvar koju sam uradio kada sam uzeo telefon u ruke bila je da proverim da li su pobedili. Zdušno navijam za reprezentaciju - i pričali smo na početku turnira o tome da je malo ko verovao u njih. Mnogo češće su se čule kritike i ocene da su slabi i da neće proći četvrtfinale, ali oni su pokazali timski duh. Video sam njihovo slavlje, video sam kako je zavladala jedna hemija i porodična atmosfera i to je ono što je ključ u svakom sportu, čak i u mom individualnom", ističe u svojoj pohvali uspeha košarkaške reprezentacije Novak.

Novak će svoje finale za 24. grend slem titulu igrati protiv Danila Medvedeva u nedelju od 22 časa po vremenu u Srbiji, a košarkaši će u finalu Mundobasketa na teren protiv Nemaca u 14.40 časova.

(Vuk Brajović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track