BRUTALAN ODGOVOR HEJTERIMA! Osvojila US open pa ZAGRMELA na konferenciji: Tviteraši, znam vaša imena, baš me zanima šta ćete sad!
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DOČEKALA SVOJIH 5 MINUTA

BRUTALAN ODGOVOR HEJTERIMA! Osvojila US open pa ZAGRMELA na konferenciji: Tviteraši, znam vaša imena, baš me zanima šta ćete sad!

Tenis -

Američka teniserka Koko Gof osvojila je titulu na Otvorenom prvenstvu SAD, pošto je u Njujorku pobedila belorusku igračicu Arinu Sabalenku sa 2:6, 6:3, 6:2.

Gof je tako ostvarila 12. uzastopnu pobedu i osvojila svoj prvi grend slem turnir u karijeri.

Na izuzetno zanimljivoj konferenciji za medije Koko se zahvalila publici, ali i svojim kritičarima koji je u poslednje vreme nisu štedeli.

"Hvala svima koji su verovali u mene. Pre mesec dana sam osvojila turnir iz serije 500, pa su rekli da je to to. Sedam dana kasnije osvojila sam turnir serije 1000, pa su govorili da bolje od toga ne mogu. Tri nedelje kasnije evo me ovde sa peharom. Hvala vam" ironična je bila Gof.

Zatim je poslala brutalnu poruku hejterima sa Tvitera.

"Znam šta se pisalo o meni. Čitala sam te komentare. Ljudi misle da ih ne čitam, ali ja jako dobro znam šta se piše o tenisu na Tviteru. Znam i sva korisnička imena, znam ko priča gluposti i jedva čekam da odem na Tviter i vidim šta sad pišu" poručila je Koko.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track