ZANOSNA BARBARA POLJUBILA, PA ŠTIPNULA NOVAKA: Poznata novinarka napravila potpuno NEOČEKIVAN POTEZ - morala je ponovo da se uveri
Foto: Printscreen

hit scena

ZANOSNA BARBARA POLJUBILA, PA ŠTIPNULA NOVAKA: Poznata novinarka napravila potpuno NEOČEKIVAN POTEZ - morala je ponovo da se uveri

Tenis -

Simpatična scena viđena je na terenu nakon finala US opena...

Bivša teniserka i trenutno najpoznatija teniska novinarka, Barbara Šet, jednim neobičnim potezom pred kamerama nasmejala je Novaka Đokovića i ljubitelje tenisa širom sveta.

Srpski teniser osvojio je rekordni 24. grend slem u karijeri, pošto je u finalu US opena savladao ruskog tenisera Danila Medvedeva, a oduševljena Barbara posle meča štipnula je Novaka čim ga je ugledala, kako bi se uverila da je Srbin ljudsko biće.

Naime, nakon veličanstvenog trijumfa rasploženi Novak ostao je na terenu kako bi obavio razgovor sa stručnim konsultantima Eurosporta Barbarom Šet, Aleksom Korečom i Matsom Vilanderom.

Očarana Barbara prva je prišla Novaku da mu čestita na osvajanju titule. Poljubila je srpskog asa, a onda ga uštinula, baš kao i na Australijan openu početkom godine.

Ovaj simpatični gest bivše teniserke nasmejao je najboljeg tenisera svih vremena.

Pogledajte kao je to izgledalo:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track