ĐOKOVIĆ POSLE ISTORIJSKE TITULE NE IDE KUĆI! Počinje Dejvis kup, Troicki i ekipa čekaju Novaka u Valensiji
Foto: ITF Davis Cup 2023

Uzbuđenja u svetu tenisa – ne prestaju!

ĐOKOVIĆ POSLE ISTORIJSKE TITULE NE IDE KUĆI! Počinje Dejvis kup, Troicki i ekipa čekaju Novaka u Valensiji

Tenis -

Tek što je Novak Đoković osvojio svoju 24. Grend slem titulu u Njujorku – krenuće put Valensije gde će se pridružiti Dejvis kup reprezentaciji Srbije koja će igrati u nimalo lakoj grupi sa domaćinom Španijom, Češkom i Južnom Korejom kako bi izborila plasman za finalni turnir najstarijeg timskog sportskog takmičenja na svetu – u Malagi!

Naravno, četa Viktora Troickog – u kojoj se nalaze Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Hamad Međedović i naknadno uvršteni Nikola Ćaćić u utorak ide na megdan motivisanim Koreancima – bez najboljeg igrača svih vremena, ali je sigurno da će se Novak priključti timu i biti spreman za meč protiv Španije u petak, kao i Češke – u subotu.

1 / 6 Foto: ITF Davis Cup 2023

Na prigodnoj tradicionalnoj večeri u čast kvalifikacionog turnira u Valensiji – naši momci su bili „lepi k’o slike“ čemu svedoče i ove fotografije – a koliko su brzo „zbrisali“ sa nje da bi gledali kako Novak osvaja istorijski 24. Grend slem u „Velikoj jabuci“ mogli bismo da saznamo posle projektovane pobede nad jednom od najboljih reprezentacija iz Azije.

Kurir sport/Vuk Brajović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track