BOG SPORTA PUSTIO SUZU! ĐOKOVIĆ SE SLOMIO NA BALKONU: Scena za sva vremena! Košarkaši ga grlili, a on se poklonio Boriši VIDEO
Foto: Screenshot

Dirljiva scena

BOG SPORTA PUSTIO SUZU! ĐOKOVIĆ SE SLOMIO NA BALKONU: Scena za sva vremena! Košarkaši ga grlili, a on se poklonio Boriši VIDEO

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rasplakao se po izlasku na balkon!

1 / 4 Foto: screenshot RTS

Đoković je izneo pehar sa Ju Es opena, a kada su desetine hiljada navijača počele da mu skandiraju, nije mogao da zadrži suze.

- Dobro veče Srbijo, Beograde, volim vas! Retki su trenuci kad se ostane bez reči, ovi su jedni od njih. Presrećan sam. Pre svega hoću da čestitam fantastičnim baksetašima i košarkašima i hvala im što su prihvatili da budem deo ovog spektakla. Ovo je ostvarenje dečačkog sna, jer sm klinac prisustvovao skupovima proslava fantastičnih uspeha košarkaša. Jesam bio na Balkonu par puta, ali nikada ovako. Boriša je heroj nacije i zaslužuje da mu svi skandirate. Na svetu nijedna nacija sportska nema ovaj duh koji mi imamo, živela Srbija! - poručio je Novak.

Novak se potom poklonio Boriši Simaniću, koji je izgubio bubreg na Mundobasketu.

- Boriša je heroj nacije i zaslužuje da mu svi skandirate. Na svetu nijedna nacija sportska nema ovaj duh koji mi imamo, živela Srbija!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track