BITKA ZA SALATARU: Srbija saznala ime rivala u četvrtfinalu Dejvis kupa! PAKLEN ŽREB za Novaka i družinu, gledaćemo SUDAR TITANA
Foto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

žreb

BITKA ZA SALATARU: Srbija saznala ime rivala u četvrtfinalu Dejvis kupa! PAKLEN ŽREB za Novaka i družinu, gledaćemo SUDAR TITANA

Tenis -

Reprezentacija Srbije u četvrtfinalu finalnog turnira Dejvis kupa odmeriće snage sa selekcijom Velike Britanije, odlučeno je danas žrebom u Londonu.

Završni turnir održaće se u dvorani "Hose Marija Martin Karpena" u Malagi od 21. do 26. novembra, a našu reprezentaciju predvodiće najbolji teniser svih vremena Novak Đoković.

Ako naša reperzentacija savlada 24-strukog osvajača, protivnik u polufinalu biće joj uspešniji iz duela Italija - Holandija.

U drugom delu kostura parovi su Kanada – Finska i Češka – Australija.

Velika Britanija plasirala se na zvršni turnir Dejvis kupa pošto je pred svojim navijačima na sve tri pobede u svojoj kvalifikacionoj grupi. U odlučujućem meču savladali su Francusku posle lavovske bitke u dublu i tako izborili mesto među osam najboljih. Britance su predstavljali Kameron Nori, Danijel Evans i proslavljeni as Endi Marej.

Ljubitelji tenisa širom sveta sada sa nestrpljenjem čekaju novi okršaj nekada ljutih rivala na terenu - Đokovića i Endija Mareja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track