ŽESTOKI UDARI NA NOVAKA SA SVIH STRANA! Đoković DOMINIRA, planeta ne može da ga podnese: Sramni NAPADI na Srbina iz JEDNOG RAZLOGA
Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia / USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

mogu samo da ga mrze

ŽESTOKI UDARI NA NOVAKA SA SVIH STRANA! Đoković DOMINIRA, planeta ne može da ga podnese: Sramni NAPADI na Srbina iz JEDNOG RAZLOGA

Tenis -

Novak Đoković već godinama dominira svetskim tenisom.

Srbin je na nedavno završenom US Openu stigao do 24. grend slem trofeja, te je još jednom pokazao da je, kada se rezultati gledaju, apsolutni teniski GOAT.

Ostavio je daleko iza sebe Nole Rafaela Nadala, Rodžera Federera i ostale, Karlosu Alkarazu pokazao je da još mora da uči kako bi mu prišao, te je, i pored toga što je u poznim igračkim godinama, potvrdio da je i dalje najbolji na planeti!

Nova titula na US Openu, a zatim i nastup za Dejvis kup reprezentaciju Srbije, bili su dovoljan povod da pojedinci ponovo "razapnu" Noleta. Miševi su izašli iz rupa i krenuli su u žestok napad na Novaka, a prednjačio je Rafael Nadal čiji je sraman intervju šokirao planetu.

Novak Đoković, Rafael Nadal
foto: Ibrahim Ezzat/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Istina je da još nisam poslao nikakvu poruku Đokoviću iz čistog neznanja. Kda osvojiš nešto tako važno, iz iskustva znam da je bolje da prođe vreme, da bi cenio tu poruku. Poslaću je, ali nisam to još uradio - rekao je, između ostalog, Nadal, pa dodao:

- Mislim da Đoković živi tu grend slem priču na malo intenzivniji način (od mene; od nas ostalih). Za njega bi bila velika frustracija da nije ostvario taj rekord.

Posle njega, Novaka su napali Stefanos Cicipas i Rene Stabs, a u uvredama se istakao i otac Bena Šeltona, tenisera kog je Đoković rutinski savladao na US Openu.

- Novak toliko želi da ga vole… Na kraju je želeo da se naruga Benu. Nije to uradio samo da bi kopirao Bena, već da bi mu se rugao. Šteta je da tako nešto vidimo od tako velikog šampiona - rekao je Brajan Šelton pošto je Novak vratio njegovog sina na "fabrička podešavanja".

Novak Đoković
foto: EPA/CJ GUNTHER

Pojedini ljubitelji tenisa i navijači takođe su udarili po Đokoviću, a kada se sve sabere i oduzme - razlog je samo jedan! Svi oni zajedno ne mogu da podnesu surovu dominaciju Novaka Đokovića koji iz godine u godinu potvrđuje da je teniski GOAT. Ove reči Nadala, Cicipasa, Šeltona seniora i ostalih samo potvrđuju ovu činjenicu.

Kirjos brani prijatelja Noleta

Dok mnogi napadaju Novaka Đokovića, Australijanac Nik Kirjos stao je u zaštitu svog velikog prijatelja. On je komentarisao reči oca Bena Šeltona i žestoko mu je odbrusio:

- Pa šta?! Sport je zabava. Mi nismo roboti. Više ljudi je govorilo o proslavi, nego o samom meču - napisao je Kirjos na Tviteru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track