TO NISU IMALI NI FEDERER NI RAFA! Endi Marej rečima o Đokoviću UNIŠTIO Nadala: Novak? Neverovatno, impresivno, briljantno...
Foto: Antoine Couvercelle / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

NASTAVLJA SE

TO NISU IMALI NI FEDERER NI RAFA! Endi Marej rečima o Đokoviću UNIŠTIO Nadala: Novak? Neverovatno, impresivno, briljantno...

Tenis -

Čuveni teniser, Endi Marej, jedan je u nizu ličnosti iz sveta tenisa koji je ovih dana pričao o Novaku Đokoviću.

Kao da je dogovoreno da istog trenutka svi kažu šta misle. Najviše pažnje izazvale su reči Rafaela Nadala, a bilo je kritika i pohvala na Novakov račun.

Britanac, nekada prvi, a sada 41. teniser sveta, istakao je da Đoković i danas čini velike stvari.

"Ono što je Novak postigao na US openu i tokom cele godine je neverovatno, da fizički to i dalje radi sa 36 godina je vrlo impresivno", rekao je Marej.

Za razliku od Nadala, Marej je upornost Srbina i želju da pobeđuje na najvećim turnirima, predstavio kao odličnu stvar, a napravio je razliku između članova "velike trojke".

"Motivacija i želja koju donosi zaista su neverovatni, briljantni. Rodžer i Rafa su imali duge karijere, ali nijedan od njih nije u ovoj fazi karijere igrao kao Novak tako konstantno".

Podsetimo, Nadal je nedavno, prilikom gostovanja jednoj televiziji, pričao o motivaciji srpskog tenisera.

"Mislim da Đoković živi tu grend slem priču na malo intenzivniji način. Za njega bi bila velika frustracija da nije ostvario taj rekord", rekao je Španac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track