KECMANOVIĆ PAO POSLE TRI SATA ŽESTOKE BORBE! Kakva šteta: Zverev posle PREOKRETA savladao Srbina i izborio plasman u polufinale!
Foto: EPA/PETER SCHNEIDER

SJAJAN MEČ

KECMANOVIĆ PAO POSLE TRI SATA ŽESTOKE BORBE! Kakva šteta: Zverev posle PREOKRETA savladao Srbina i izborio plasman u polufinale!

Tenis -

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije danas uspeo da se plasira u polufinale turnira u Čengduu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta Nemca Aleksandra Zvereva posle tri seta, 7:5, 5:7, 2:6.

Kecmanović, 47. teniser sveta, izgubio je posle tri sata velike borbe.

On je u četvrtom gemu prvog seta napravio brejk i poveo sa 3:1, a Zverev je odmah vratio brejk i smanjio zaostatak. Teniseri su posle toga osvajali gemove na svoje servise sve do 12. kada je srpski teniser napravio novi brejk i poveo u meču.

U drugom setu Zverev je poveo sa 3:1, a Kecmanović je u osmom gemu vratio brejk i izjednačio na 4:4. Nemački teniser je u 11. gemu ponovo oduzeo servis protivniku i posle gema na svoj servis izjednačio je u meču.

Zverev je bio bolji u odlučujućem setu, oduzeo je servis Kecmanoviću u prvom i sedmom gemu i posle prve meč lopte plasirao se u polufinale.

On će igrati protiv boljeg iz duela Grigora Dimitrova iz Bugarske i Australijanca Kristofera O'Konela.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track