SVAŠTA! Novakov VELIKI PRIJATELJ još jednom potvrdio da je ČUDAK! Otkrio ko ga ŠIŠA i sve ZAPREPASTIO: Mrzi me da idem kod frizera
Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia Slično

štedi pare

SVAŠTA! Novakov VELIKI PRIJATELJ još jednom potvrdio da je ČUDAK! Otkrio ko ga ŠIŠA i sve ZAPREPASTIO: Mrzi me da idem kod frizera

Tenis -

Endi Mari poznat je kao veoma čudan i specifičan teniser. Da nije imao mnogo povreda tokom karijere, sigurno je da bi bio još više u žiži javnosti.

Endi Marej, Endi Mari
foto: ALAN MARTIN / COLORSPORT / Sipa Press / Profimedia

Endi Mari veliki je prijatelj sa Novakom Đokovićem. Njih dvojica su generacija i poznaju se još iz mlađih dana. Vodili su veliku borbu u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, a onda je Novak jednostavno odskočio.

Život Endija Marija uvek je bio pod lupom britanskih tabloida. Iako se Škot trudio da sačuva privatnost, mediji su otkrili još jednu zanimljivost iz njegovog života, vezanu za njegovu suprugu Kim.

- Obično me šiša moja žena. Mrzim da idem kod frizera, ne uživam u tome i mislim da je to potpuna gnjavaža. Ali žena mi često prigovara da idem kod frizera, a ja joj odgovarim, da ako želi da se ošišam, neka to sama uradi - otkrio je Endi Mari, a zlobnici bi rekli, ništa čudno jer je Škot, a Škoti su poznati kao štedljvi ljudi, kao kod nas Piroćanci.

Opisao je Škot koliko se zbog odlaska da sredi frizuru stalno prepire sa suprugom.

- U suštini, nikad nisam voleo da idem kod frizera. Žena je stalno pokušavala da me nagovori da odem, a onda je rekla: „Dobro, pozvaću nekoga da te ošiša kod kuće. Šišanje je trajalo oko sat i petnaest, a ja sam rekao: „Ceo proces bi trebalo da traje najviše 20 minuta, neću više ovo da radim. I onda je Kim počela sama da me šiša.

Endi Marej, Kim Sirs
foto: Profimedia

Kaže Mari da ume i da kritikuje svoju ženu.

- Ona dobro radi svoj posao, ali naravno nije profesionalac. Ponekad posle nekoliko dana primetim da su četiri-pet dlaka mnogo duže od svih ostalih. Ali joj ide prilično dobro - smejao se i pričao Endi Mari.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track