ATP U VELIKOM PROBLEMU! Igrači nastavili sa ŽESTOKIM PROTESTIMA i ZAGRMELI: "Ovo je NEHUMANO!" Hoće li im Novak Đoković pomoći?
Foto: EPA/Neil Hall

teniski moćnici na udaru

ATP U VELIKOM PROBLEMU! Igrači nastavili sa ŽESTOKIM PROTESTIMA i ZAGRMELI: "Ovo je NEHUMANO!" Hoće li im Novak Đoković pomoći?

Tenis -

Teniski moćnici ponovo bi mogli da budu u velikom problemu.

Već smo pisali o teniskim lopticama koje su izazvale brojne probleme sa povredama kod mnogih igrača, a sada se zbog istih žalio i Gastao Elijas.

Ovaj 32-godišnji Portugalac trenutno je 366. na ATP listi i na čelnu organizaciju udario je, takođe zbog loptica.

- Zahtevam da ATP plati lekarsku pomoć koja će mi biti potrebna posle igranja lopticama kojim zahtevaju da igramo. Na turu sam dugi niz godina i nikada nisam video ovako nešto. Ovo je nehumano - napisao je Elijas na Tviteru, a dobio je brojnu podršku mnogih.

Komentarima se priključio i Tenis Sandgren koji se složio da su loptice užasne za igru, a sada igrači verovatno čekaju reakciju Novaka Đokovića i njegove organizacije PTPA koja već godinama pomaže teniserima u borbi za bolje uslove.

Da li će im Novak pomoći ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - svet tenisa drma novi skandal i ATP je ponovo na udaru.

Kurir sport

Bonus video:

10:21

DOŠLI SMO IZ TEŠKE SITUACIJE 90-IH, RATOVI... Novak otvorio dušu nakon pobede u finalu: Pisati istoriju je nešto specijalno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track