ŠTA TO ĐOKOVIĆ KRIJE OD SVETA?! Novak trenirao s Alkarazom, a onda priredio NEOBIČNU SCENU! Članovi tima ga sakrili od kamera FOTO
Foto: Printscreen

TORINO

ŠTA TO ĐOKOVIĆ KRIJE OD SVETA?! Novak trenirao s Alkarazom, a onda priredio NEOBIČNU SCENU! Članovi tima ga sakrili od kamera FOTO

Tenis -

Novak Đoković će igrati u Zelenoj, a Karlos Alkaraz u Crvenoj grupi na završnom turniru u Torinu.

Srpski teniser će prvi meč igrati u nedelju protiv Holgera Runea, dok će Španac turnir otvoriti u ponedeljak duelom protiv Aleksandera Zvereva.

Mnogi se nadaju da će u finalu naredne nedelje videti upravo okršaj prvog i drugog tenisera na ATP listi.

Međutim, njih dvojica našli su se zajedno na terenu i dva dana pre početka takmičenja.

Đoković i Alkaraz su zajedno trenirali, a njihov trening mogli ste da gledate uživo na Kuriru.

Mladi Španac je prvi izašao na teren i na njemu sa svojim timom proveo oko 30 minuta, a onda su se pojavili Goran Ivanišević i Karlos Gomez Erera, Đokovićev trener i sparing partner.

1 / 3 Foto: Printscreen

Nekoliko minuta nakon njih, došao je i Đoković. Dvojica tenisera srdačno su se pozdravila i zagrlila, a zatim krenuli sa razmenom udaraca.

Nakon otprilike 30 minuta taj deo treninga je zavšren, Alkaraz se spakovao i otišao sa terena, a Novak i njegov tim su priredili neobične scene.

Đoković je seo na klupu, dva člana tima stala su ispred njega, a po sinhronizovanom pomeranju levo-desno, možemo da pretpostavimo da su to radili kako bi sakrili ono što se dešava iza njih, odnosno kako se ne bi videlo kako kum i fizioterapeut Miljan Amanović masira Novakovu levu ruku.

Pogledajte kako je to izgledalo:

1 / 5 Foto: Printscreen

Možemo da pretpostavimo da da nema ozbiljnijih problema sa bolovima ili eventualnom povredom s obzirom na to da su on i Alkaraz samo prešli na centralni teren dvorane "Pala Alpitur" i nastavili sa razmenama.

Nakon završnog turnira u Torinu, Novaka očekuje i završnica Dejvis kupa.

1 / 2 Foto: Printscreen

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track