Nole se uplašio brazilskih favela!
Foto: REUTERS

Prevario ga Rambo

Nole se uplašio brazilskih favela!

Tenis -
Đokoviću nije bilo svejedno kad je video gde igra egzibiciju s Kuertenom u Brazilu, ali Dejan Petković mu obećao zaštitu

Rambo uplašio Noleta!Proslavljeni fudbaler Dejan Petković Rambo uspeo je da utera strah u kosti najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću. Naime, Rambo je tek nedavno Noletu saopštio da će egzibicioni teniski meč zakazan za novembar biti odigran u Rahini, jednoj od favela, brazilskih divljih naselja. Ovo saznanje zateklo je Đokovića, koji je, šokiran saznanjem da će boraviti u faveli, bio prilično uplašen za svoju sigurnost.- U faveli?! Ti ćeš biti sa mnom sve vreme, zar ne? - upitao je teniser Ramba uplašeno.- U redu je, naravno da ću biti tu - smirivao ga je Rambo, a Nole se odmah šaljivo nadovezao:- Onda dobro. Ako bude ubijanja, gotovi smo obojica.Egzibicioni meč Nole će odigrati s legendom brazilskog tenisa Gustavom Kuertenom, a domaćin i inicijator je Rambo Petković, koji je ovaj susret ugovorio s Đokovićem prošle godine. Nakon teniskog meča Nole će igrati i fudbal, i to u utakmici s legendama Zikom, Romariom i Bebetom. Ovaj projekat pomoći će razvoju sporta i poboljšanju životnih uslova u naseljima poput Rahine, koja su vrlo nerazvijena, siromašna i rizična za život.

Jedna od brojnih favela
Jedna od brojnih favela

Oduševio Brazilce!Na konferenciji održanoj u Brazilu Novak Đoković je iznenadio prisutne video-linkom - uključio se u razgovor s novinarima obrativši im se na tečnom portugalskom.- Zdravo, momci! - pozdravio je Nole prisutne i dodao da se iskreno raduje susretu s Kuertenom.- On je teniska legenda i neverovatna osoba. Jedan od retkih igrača s mnogo harizme. Ljudi širom sveta ga obožavaju. Guga je fantastičan momak i prijatelj. Radujem se našem susretu i veoma sam srećan - dodao je svetski broj dva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track