NOLE, TI SI PONOS CRNE GORE! Prelepe scene u Torinu! Mališani SKOČILI U ZAGRLJAJ Đokoviću, pogledajte kako je uzvratio (FOTO)
Foto: Kurir sport

EKSKLUZIVNO

NOLE, TI SI PONOS CRNE GORE! Prelepe scene u Torinu! Mališani SKOČILI U ZAGRLJAJ Đokoviću, pogledajte kako je uzvratio (FOTO)

Tenis -

Specijalni izveštač iz Torina - Vuk Brajović

Sudeći po onome što smo videli u Torinu, Novak Đoković, najbolji teniser sveta, odlično je raspoložen pred meč protiv Karlosa Alkaraza.

Srpski teniser će od 21 čas sa mladim Špancem igrati za finale Završnog masters turnira u ovom gradu na severozapadu Italije.

Ispred hotela u kom se nalaze svi učesnici turnira u Torinu, praktično se neprestano skupljaju teniski fanovi koji čekaju da se pojavi bilo ko od učesnika.

Nestrpljivo čekaju bilo koga - igrače dubla, trening igrače, kondicione trenere... Pokušavaju da dođu do autograma, fotografije ili da ostvare bilo kakav kontakt sa akterima završnog turnira.

Alkaraz sa navijačima
Alkaraz sa navijačimafoto: Kurir sport

Neposredno pre početka prvog polufinala između Danila Medvedeva i Janika Sinera, okupljeni su dočekali Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

Oni su izdvojili vreme za fanove, a posebno je interesantno iskustvo porodica Stanković i Tomašević iz Podgorice koje su sa sobom imale natpis "Nole, ti si ponos i Crne Gore".

Oni su od tenisera dobili autograme. Najmlađi član porodice Stanković izgleda da nije imao papir, pa je ponudio svoju ruku, a od Đokovića su dobili i zagrljaje.

1 / 6 Foto: Kurir sport

Deluje da je Novak odlično raspoložen pred duel koji ga očekuje u subotu uveče.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

Novak u Parizu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track