"NISAM DOBAR GOVORNIK KAO NOVAK ĐOKOVIĆ" Siner nasmejao publiku do suza - njegova izjava posle poraza u finalu je apsolutni HIT!
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

šou

"NISAM DOBAR GOVORNIK KAO NOVAK ĐOKOVIĆ" Siner nasmejao publiku do suza - njegova izjava posle poraza u finalu je apsolutni HIT!

Tenis -

Najbolji teniser ikada Novak Đoković osvojio je danas rekordnu sedmu titulu na završnom mastersu, pošto je u finalu u Torinu pobedio Italijana Janika Sinera sa 6:3, 6:3.

Đoković je izgubio od Sinera u grupnoj fazi turnira u Torinu, ali mu se danas na najlepši mogući način revanširao.

Nakon meča, Italijan se najpre obratio Novaku Đokoviću, i kazao mu da je on velika inspiracija za mlade generacije.

"Čestitam Novaku na svim turnirima i Grend slemovima. Ti si velika inspiracija za nas, mlađe generacije. Čestitam Novakovom timu, svaka čast, rade neverovatan posao. Hvala i mom timu, mnogo. Nadam se da ću u godinama pred nama biti samo bolji i da ću moći i dalje da se takmičim sa najboljim teniserima sveta", rekao je Siner i potom nastavio sa zahvaljivanjem:

Novak Đoković, Janik Siner
foto: Kurir sport / Vuk Brajović

"Hvala svima na podršci! Hvala i italijanskoj federaciji, koja radi sjajan posao. Zahvalio bih se i svim sponzorima, skupljačima loptica, sudijama i još jednom hvala sjajnoj publici. O ovome sam sanjao od kada sam bio dečak. Nije još kraj, pred nama je Dejvis kup."

Imao je Siner na kraju jednu zanimljivu poruku koja je nasmejala pristune navijače.

"Nisam svakako dobar govornik kao Novak Đoković, hvala još jednom svima", zahvalio je Siner.

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track