BURA ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA! Čuvena Beloruskinja ZAGRMELA: "To što on radi je NAJPOTCENJENIJA stvar u svetu tenisa"
Foto: Shaun Brooks / Actionplus / Profimedia

imala šta da kaže

BURA ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA! Čuvena Beloruskinja ZAGRMELA: "To što on radi je NAJPOTCENJENIJA stvar u svetu tenisa"

Tenis -

Novak Đoković centralna je tema u svetu tenisa, a reči Viktorije Azarenke uzburkale su strasti, posebno kod ljudi kojima srpski as nije omiljen.

Đoković je ušao u istoriju, osvojio je Završni masters i već uveliko provodi 400. nedelju na vrhu ATP liste. Dok neki veličaju njegove uspehe mnogi i dalje ne žele da priznaju da je on teniski GOAT, pa osporavaju rekorde koje je postavio, pobede koje je zabeležio i titule koje je osvojio.

Novak Đoković
foto: Kommersant Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Posle reči dvostruke Grend slem šampionke, čuvene Beloruskinje Viktorije Azarenke, počela je nova bura oko Novaka Đokovića. Ona je stala u zaštitu srpskog tenisera i na društvenim mrežama je zagrmela sledećim rečima.

- Novakova sposobnost da podigne svoj nivo igre i posvećenosti posle poraza kako bi pobedio je po mom mišljenju najpotcenjenija stvar koju sam videla u tenisu. Čestitam na novom performansu kojim si oborio rekord Novače - napisala je Azarenka i izazvala more reakcija i komentara.

Da li se i vi slažete sa Viktorijom Azarenkom u konstataciji da je podizanje nivoa igre i posvećenosti Novaka Đokovića posle poraza kako bi pobedio najpotcenjenija stvar u svetu tenisa?

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:03

Novak, navijači, Srbija, zastava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track