FEDERER GRCA U SUZAMA! Dok Novak slavi i PIŠE ISTORIJU, Rodžer se POTPUNO SLOMIO pred PUBLIKOM zbog LEGENDE! (VIDEO)
Foto: Shaun Brooks / Actionplus / Profimedia

snimak obišao planetu

FEDERER GRCA U SUZAMA! Dok Novak slavi i PIŠE ISTORIJU, Rodžer se POTPUNO SLOMIO pred PUBLIKOM zbog LEGENDE! (VIDEO)

Tenis -

Dok je Novak Đoković u Torinu osvajao Završni masters, po osmi put, i rušio još jedan rekord Rodžera Federera, švajcarski teniser je uživao na koncertu u Cirihu. Odlučio je da penzionerske dane iskoristi da uživa u glasu verovatno najvećeg operskog pevača svih vremena Andree Bočelija, a posebna čast pripala mu je kada je Italijan "izveo" slavnog tenisera na binu.

Čuveni tenor je oduševio numerom "Nessun Dorma" zbog koje su emocije preplavile Rodžera Federera, tako da se švajcarski teniser rasplakao kako nije verovatno od završetka karijere ili možda Vimbldona 2019. godine, kada je poslednji put imao šansu da osvoji grend slem. Posle svega, Federer i Bočeli su se pozdravili, a švajcarski teniser se poklonio legendarnom pevaču koji mu je posvetio pesmu na kraju koncerta. Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsetimo, Rodžer Federer je u penziji od septembra 2022. godine, kada je na njegovom oproštaju igrao i Novak Đoković, teniser sa kojim je imao mnogo nesuglasica kada se pojavio na "velikoj pozornici" i koji mu je u međuvremenu oborio praktično sve rekorde. U međuvremenu, Nole je proslavio i titulu u Torinu i počeo 400. nedelju na vrhu ATP liste, što Federer nije čestitao.

Nažalost, to i nije preveliko iznenađenje pošto je Nole navikao da retko kada dobija priznanja od svojih najvećih rivala Nadala i Federera, posebno od kada se Švajcarac penzionisao i posvetio drugim sferama života koje je propuštao za vreme igračkih dana.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track