ZAVIRITE U SUPERLUKSUZNU VILU NOVAKA ĐOKOVIĆA U ŠPANIJI: Cena je bila PAPRENA, a ovo je razlog zbog kog je rešio da je kupi! VIDEO
Foto: Profimedia

MARBELJA

ZAVIRITE U SUPERLUKSUZNU VILU NOVAKA ĐOKOVIĆA U ŠPANIJI: Cena je bila PAPRENA, a ovo je razlog zbog kog je rešio da je kupi! VIDEO

Tenis -

Dejvis kup reprezentacija Srbije predvođena najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem danas u 16 časova u Malagi kreće u pohod na popularnu "salataru".

Očekivano, najveća zvezda finalnog turnira Dejvis kupa nalazi se u centru pažnje. Španski mediji ga konstantno opsedaju, pa je srpski as odgovarao na brojna pitanja vezana za samu igru i rezultate koje je ostvario, ali i neka koja nemaju puno veze sa samim tenisom.

Tako je govorio i o svojoj velelepnoj vili u Marbelji u kojoj često boravi sa porodicom.

"To je jedan od najlepših delova sveta. Obožavam činjenicu da je tu sunce cele godine i za jednog tenisera nema mnogo boljih mesta kada je u pitanju vreme u Evropi. Za tenisere je dolazak ovde tokom različitih delova sezone i godine bitan, jer uvek može da se igra tenis napolju. To je jako bitno za početak godine i turnire u Australliji", otkrio je Novak.

Dom Novaka Đokovića u španskom mondenskom letovalištu Marbelja oduzima dah.

Novak je postao vlasnik ovog velelepnog imanja i vile pre nešto više od tri godine. Prvo je srpski as ovu vilu iznajmljivao (na početku pandemije korona virus), a onda je rešio da postane njen vlasnik. Za vilu je platio preko 10 miliona evra, pisali su tada španski mediji.

Novakova vila okružena je prirodom i planinama, a sa terase se pruža spektakularan pogled na more. Ima čak devet soba i osam kupatila, spoljni i unutrašnji bazen i posebne delove za rekreaciju i goste.

Osim soba koje imaju bilijar i stoni tenis, u kući se nalazi i bioskopska sala, kao i teretana.

Pogledajte na video snimku koje je ekskluzivno uradio Korijere kako sve to izlgeda:

00:55

DO SADA NIJE VIĐENO! PRVI SNIMAK VILE ĐOKOVIĆA IZNUTRA! Novak je za ovo dao 10 miliona evra: Bazen, teretana, spa... LUKSUZ! VIDEO

Vila u naselju Sijera Blanka odiše luksuzom na svakom koraku. Naravno, poseduje i teniske terene.

Ovaj objekat je na pet minuta od centra Marbelje i ima fantastičan pogled...

Kurir sport

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track