"SPAVAJ NA ULICI, KUĆI SE NE VRAĆAJ" Ispala u polufinalu Vimbldona, pa prošla kroz PAKAO! Čistači su je našli uplakanu USRED NOĆI
Foto: Jonathan Hordle / Shutterstock Editorial / Profimedia

teška priča

"SPAVAJ NA ULICI, KUĆI SE NE VRAĆAJ" Ispala u polufinalu Vimbldona, pa prošla kroz PAKAO! Čistači su je našli uplakanu USRED NOĆI

Tenis -

Jelena Dokić jedno vreme bila je u samom vrhu svetskog tenisa, ali je uporedo trpela ogromne pritiske od oca Damira. Sada je, gostujući u jednom podkastu, podelila nove horor detalje iz svog života.

- Kada sam počela da igram tenis i kada sam udarila prvu loptu, moj otac me je tukao - počela je priču Jelena Dokić, pa u dahu otkrila kroz šta je prošla pošto je jednom prilikom ispala u polufinalu Vimbldona:

- Polufinalistkinja sam Vimbldona, sedim u suzama nasred prostorije za igrače, razgovaram telefonom sa ocem, koji kaže da sam sramota i bruka za njega i porodicu, zato što sam izgubila u polufinalu Vimbldona. Nije mi dozvoljeno da se vratim u hotel, već mi je rekao da radim šta hoću, da spavam na ulici, jer se ne vraćam. Ostala sam na Vimbldonu, čekala da svi odu, sakrila sam se u ćošak prostorije za igrače kako bih tu prenoćila. Našli su me usred noći jer su čistači sređivali prostoriju kasno.

Jelena Dokić je tokom karijere osvojila šest titula, a po okončanju iste godinama govori o torturi koju je preživela u porodici.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track