JEDNA JE MAJKA! Snimak koji će vas dirnuti pravo u srce: Međedović osvojio trofej i odmah pozvao nju da dođe na teren! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SCENA ZA PAMĆENJE

JEDNA JE MAJKA! Snimak koji će vas dirnuti pravo u srce: Međedović osvojio trofej i odmah pozvao nju da dođe na teren! (VIDEO)

Tenis -

Hamad Međedović osvojio je titulu na ATP Next Gen završnom mastersu u Džedi pobedivši u subotu u finalu Artura Fisa (3:4, 4:1, 4:2, 3:4, 4:1).

Talentovani momak iz Novog Pazara tako je poneo epitet najboljeg mladog tenisera na svetu.

Najveći uspeh u karijeri proslavio je sa svojom majkom Nerminom.

Čim je podigao trofej Hamad je pozvao majku da dođe na teren da mu se pridruži. Na društvenim mrežama pojavio se dirljiv snimak na kom Hamad sa majkom pozira pred okupljenim fotoreporterima.

Mama Nermina je Hamadova najveća podrška u životu i karijeri. U jednom intervjuu koji je pre nekoliko godina dala za "RTS" otkrila je kako se Hamad zaljubio u beli sport.

"Pratio je Rolan Garos i rodila se ljubav prema tenisu, zahtevao je da počne da trenira, muž se raspitao, našao je trenera i tako je počeo da trenira. Njemu je fascinantna bila borba za svaki poen, to mu se najviše svidelo. Kupila sam mu obične, plastične rekete, udarao je loptice po ceo dan, onda bi isto radio kod kuće, udarao je loptice o zid, morao sam da mu bacam, a jedna od sestara mu je stalno držala peškir, da se briše, skidao je sve poteze tenisera", ispričala je njegova majka Nermina.

Kurir sport/Mondo

00:51

EVO KAKO JE BISER SRPSKOG TENISA NAPRAVIO SENZACIJU NA ROLAN GAROSU: Međedović izbacio prvog nosioca, a ovako je to proslavio (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track