NEZABELEŽENO! ĐOKOVIĆEV INTERVJU IZAZVAO BURU, A NIJE JOŠ NI IZAŠAO: Amerikanci jednim potezom napravili HAOS, navijači besni!
Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

NEOBIČNA SITUACIJA

NEZABELEŽENO! ĐOKOVIĆEV INTERVJU IZAZVAO BURU, A NIJE JOŠ NI IZAŠAO: Amerikanci jednim potezom napravili HAOS, navijači besni!

Tenis -

Intervju Novaka Đokovića za američku televiziju napravio je haos i pre nego što je izašao.

"CBS" je objavio kratku najavu za veliki intervju sa srpskim teniserom i emisiju "Nedelja na 60 minuta" koju vodi Džon Verthajm.

Logično, intervju će biti premijerno prikazan u nedelju, a dan ranije došlo je do "pobune" Novakovih navijača na društvenim mrežama.

Naime, "CBS" je obrisao najavu intervjua, pa ubrzo objavio novu.

- Novak Đoković je jedan od najdominantnijih profesionalnih sportista, osvojio je 24 najveće titule sa najvećih turnira. On se sada smatra najboljim teniserom svih vremena. Ove nedelje, Džon Verthajm objavljuje intervju sa zvezdom koja obara sve rekorde - navedeno je u najavi.

Brojni navijači najboljeg tenisera sveta zbunjeni su zbog ovoga, a mnogi smatraju da je do brisanja, pa ponovnog objavljivanja došlo zbog toga što je bilo onih kojima je smetalo to što je Đoković proglašen za "GOAT-a".

Američka TV kuća je u novoj objavi pomenula da ima onih koji Novaka smatraju najboljim svih vremena, što nije bilo dovoljno dobro za njegove navijače, koji su se požalili zbog toga.

Ovo je drugi put da se Đoković pojavljuje u ovoj emisiji, pošto je gost iste bio i 2012. godine

Kurir sport/A.K.

Bonus video:

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track