Najnovije vesti

NAJZAD! NOVAKOV INTERVJU PODIGAO PRAŠINU PRE PREMIJERE - SADA JE UGLEDAO SVETLOST DANA Đoković o velikoj trojci: Nismo prijatelji!
Foto: Pritnscreen/60Minutes

INTERVJU

NAJZAD! NOVAKOV INTERVJU PODIGAO PRAŠINU PRE PREMIJERE - SADA JE UGLEDAO SVETLOST DANA Đoković o velikoj trojci: Nismo prijatelji!

Tenis -

Intervju Novaka Đokovića za američku televiziju napravio je haos i pre nego što je izašao, a sada je na društvenim mrežama dostupan deo koji ljibitelje "belog sporta" posebno zanima - rivalstvo "velike trojke"

Đoković je u opširnom intervjuu sa Jonom Verrhajmom u emisiji "60 minuta" otvorio dušu i pričao o Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

"Želeo bih - da. Zaista bih voleo", kaže Đoković o prijateljskoj budućnosti sa Rodžerom i Rafom i dodaje:

"Lično, voleo bih. Mislim, znam da se očigledno (smeh) nismo tako dobro slagali tokom karijere van terena. A mi nismo prijatelji jer, znate, mi smo rivali i teško je kao takmičari da budemo veoma bliski i delimo i dajemo uvid u svoj život ili osećanja, znate, moglo bi biti upotrebljen protiv tebe za teniske rekorde i priliku daljih susreta na terenu", rekao je Novak i istakao da uprkos svemu gaji veliko poštovanje prema njima.

"Toliko godina smo delili pozornicu i mislim da je najveće poštovanje uvek tu, bar sa moje strane, prema njima. Dakle, da, nadam se da ćemo jednog dana, kada se zavese malo više spuste, moći da sednemo i porazgovaramo. Bilo bi, bilo bi neverovatno", rekao je Đoković.

Đoković je prestigao Federera za četiri grend slem titule u singlu, sa 24, a Nadala za dve.

"Volim da pobeđujem", ističe Đoković i dodaje:

"Nema sumnje u to. Inspirisan sam i motivisan rekordima", poručio je Nole.

(Kurir sport/TennisChannel/60Minutes)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track