"VI STARCI STE SVI ISTI!" Kirjos se ne zaustavlja: Ušao u ŽESTOK RAT sa još jednom legendom! Usijale se mreže - PLJUŠTE PROZIVKE!
Foto: Nicolň Campo / ddp USA / Profimedia

KAKVA GLAVA

"VI STARCI STE SVI ISTI!" Kirjos se ne zaustavlja: Ušao u ŽESTOK RAT sa još jednom legendom! Usijale se mreže - PLJUŠTE PROZIVKE!

Tenis -

Žestoko prepucavanje Nika Kirjosa i Borisa Bekera na društvenim mrežama privuklo je veliku pažnju teniske javnosti.

Podsetimo, bivšem treneru Novaka Đokovića, proslavljenom nemačkom teniseru Borisu Bekeru, nije se dopalo Nikovo poređenje generacija tenisera, pa je osuo žestoku paljbu po Australijancu na društvenim mrežama.

Njihova burna polemika izazvala je brojne rekacije. Oglasio se i brvši broj jedan, proslavljeni Rus Jevgenij Kafeljnikov, kome je zasmetalo što teniser koji nije osvojio nijedan grend slem u karijeri daje sebi za pravo da se poredi sa Bekerom.

"Dečko nije osvojio grend slem u singlu i poredi svoj uticaj sa jednom od najvećih legendi u našem sportu, Borisom Bekerom. Koju vrstu trave on puši?" napisao je Kafeljnikov na društvenoj mreži "X".

Naravno, nije se dugo čekao brutalan odgovor Nika Kirjosa.

"Nikada nisam rekao da nije uticao na igru. Imamo sasvim drugu temu. On je rekao da ako ne osvojiš slem nemaš kredibilitet? Rubljov? Vi starci, svi ste isti", napisao je Kirjos.

Usledio je kratak odgovor legendarnog Rusa.

"Hvala Bogu da smo svi isti".

Naravno, Kirjosova je morala da bude poslednja...

"Pobrinuću se da tvoj tužni tvit dosegne više od 50.000 pregleda. Tužan dečko", napisao je Kirjos.

Bivši broj jedan, Jevgenij Kafeljnokov (49), u karijeri je osvojio dva grend slem turnira u singlu, Rolan Garos i Australijan open, a četiri puta je bio šampion na grend slem turnirima u dubl konkurenciji. U bogatoj karijeri osvojio je i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine.

Kurir sport/J.M.

00:23

Nik Kirjos izvlači ajkulu iz mora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track