"NADAL ĆE IGRATI SVE DOK NOVAK BUDE IGRAO" Ruski teniser IZNENADIO odgovorom - veruje da će Španac pokušati da "stigne" Đokovića!
Foto: Profimedia

ato

"NADAL ĆE IGRATI SVE DOK NOVAK BUDE IGRAO" Ruski teniser IZNENADIO odgovorom - veruje da će Španac pokušati da "stigne" Đokovića!

Tenis -

Ruski teniser Andrej Rubljov dao je intervju za arapske medije, i tom prilikom je govorio o brojnim temama, a između ostalog, jedan deo tog intervjua bio je posvećen Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu.

Smatra Rubljov da će Španac igrati dokle god bude igrao i Novak Đoković, jer će po njegovom mišljenu, Rafa pokušati da osvoji još Gren slem titula.

"Nisam iznenađen jer mislim da su Nadal i Novak, oni igrači koji igraju da ostave trag u istoriji tenisa. Dok Novak još uvek igra, mislim da će tako i Rafa, pokušaće da osvoji još slemova“, rekao je Rubljov i potom dodao:

"Isto važi i za Novaka. Ako Rafa nastavi da igra i pobeđuje kada se vrati, Novak će sigurno ostati da igra. Oni se bore za različite stvari."

Andrej Rubljov
foto: EPA/PETER FOLEY

Rus ne zna kako će izgledati Rafin povratak na teren.

"Još ne znamo, ali koliko puta bi ljudi rekli, ne samo za Rafu, za sva ta tri igrača, svaki put kada su bili povređeni i kada su gubili mečeve, svi su govorili, 'Sada se vreme Rodžera, Rafe ili Novaka bliži kraju' i uvek su dokazivali da nisu u pravu."

Kurir sport

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track