"VOLEO BIH DA NADAL OSVOJI ROLAN GAROS I OLIMPIJSKE IGRE" Čuveni Britanac veruje u Rafu: Da igra padel u Parizu bio bi favorit!
Foto: Profimedia

zanimljiva izjava

"VOLEO BIH DA NADAL OSVOJI ROLAN GAROS I OLIMPIJSKE IGRE" Čuveni Britanac veruje u Rafu: Da igra padel u Parizu bio bi favorit!

Tenis -

Nekadašnji britanski teniser Tim Henman ne krije da bi voleo da vidi Rafaela Nadala kao šampiona Rolan Garosa i Olimpijskih igara u Parizu.

U intervjuu koji je nedavno dao za "Eurosport" Henman je izjavio da će Nadal biti favorit u prestonici Francuske, ukoliko ga zaobiđu povrede naredne sezone.

"Kada stavite Rafu Nadala i Rolan Garos u istu rečenicu, Rafa je favorit. Da igra padel, a vi kažete:'O, gde?' Ako kažu na Rolan Garosu, rekli biste da je favorit. Teško ga je pobediti na šljaci, posebno na grend slemu u pet setova. Pitate se da li će na Olimpijskim igrama, gde se igra u dva dobijena seta, biti ranjiviji. Pogledajte njegove rekorde. Uveren sam da dobija samopouzdanje kada hoda kroz kapije Rolan Garosa. On će želeti da bude na grend slemu i Olimpijskim igrama i voleo bih da ga vidim da trijumfuje na jednom turniru, ili oba. Bila bi to neverovatna priča", poručio je Henman.

Podsetimo, popularni "Bik sa Majorke" se priprema za povratak na Tur nakon godinu dana pauze.

Početkom godine zaigraće na turniru u Brizbejnu, što će mu biti priprema za nastup na Australijan openu.

Kurir sport/Sportskeeda

00:32

NOVAK NIJE IMAO SREĆE, ALI.. Rafael Nadal uoči mastersa u Rimu komentarisao čuvenu diskvalifikaciju (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track