"BILO BI LEPO IMATI NOVAKA ZA TRENERA STALNO" Međedović u TRANSU posle pobede! Nahvalio Đokovića, pa se OBRATIO PUBLICI!
Foto: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

junajted kup

"BILO BI LEPO IMATI NOVAKA ZA TRENERA STALNO" Međedović u TRANSU posle pobede! Nahvalio Đokovića, pa se OBRATIO PUBLICI!

Tenis -

Srbija je uspela da prođe grupnu fazu na Junajted kupu!

Naša reprezentacija u duelu odluke bila je bolja od Češke sa 2:1 u pobedama, a odlučujući poen doneo je miks dubl u sastavu Hamad Međedović i Olga Danilović.

Novaka nije bilo zbog povrede zgloba, pa je teret pao na Olgu i Hamada koji su posle preokreta srušili Češku i zakazali duel sa Australijom u četvrtfinalu. Olga Danilović bila je srećna posle pobede.

- Nisam imala sreće u singlu, ali Novak je tu sa nama, doneo je taj poen. Hamad i ja nismo odigrali dobro prvi set, ali smo se vratili i pobedili. Hvala što ste došli i podržali nas. Srećna sam zbog pobede - izjavila je Olga Danilović posle meča.

Hamad Međedović, Olga Danilović
foto: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

Hamad takođe blistao posle pobede.

- Razgovarao sam sa Novakom, čuo sam njegove savete sa klupe. Bilo bi ga lepo imati za trenera stalno! Olga je dala sve od sebe, pobedili smo, želim svima u timu da se zahvalim. Naročito divnoj publici, vidimo se i sutra - rekao je Hamad, koji je na pitanje zna li sa kim će Srbija igrati imao spreman i jako zanimljiv odgovor:

- Ozi, ozi, ozi. Čujete ko će imati veću podršku - poslao je poruku Hamad našim navijačima.

Olga Danilović je uverena u dobar rezultat protiv Australije.

- Imamo neverovatnu podršku ovde, čast je igrati pred ovakvom publikom. Spremni smo za Australiju - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

00:08

Novak, navijači, Torino

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track