ATP SE ŽESTOKO OBRUKAO! Đoković i Nadal u CENTRU PAŽNJE, teniski moćnici "ODUZELI" rekord Novaku! Navijači BESNI, internet "GORI"
Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

sramota

ATP SE ŽESTOKO OBRUKAO! Đoković i Nadal u CENTRU PAŽNJE, teniski moćnici "ODUZELI" rekord Novaku! Navijači BESNI, internet "GORI"

Tenis -

Rafael Nadal vratio se na teren pobedom protiv Dominika Tima u prvom kolu turnira u Brizbejnu, a teniski moćnici su i ovu priliku iskoristili da se obrukaju i udare po Novaku Đokoviću.

Svesno ili bez namere, ostaje da se vidi, ali ATP je napravio grubu grešku koja je u trenutku "zapalila" internet! U najavi meča između Nadala i Tima u Brizbejnu, ATP je u javnost poslao materijal u kom je "oduzeo" najveći rekord Novaku Đokoviću! O čemu se zapravo radi?

Naime, u najavi pomenutog meča, pored imena Rafaela Nadala stoji kako je Španac sa 22 osvojene grend slem titule izjednačen sa Novakom Đokovićem na večnoj listi. Podsetimo, Đoković je trenutno na 24 osvojena grend slem trofeja, tako da je u pitanju veoma gruba greška.

Da li je i namerna, ostaje misterija, ali je ovo bilo dovoljno da Novakovi navijači i teniski stručnjaci zagrme na društvenim mrežama i svima ukažu na ovu objavu.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

02:20

MOŽE LI NOVAK SLEDEĆE GODINE DA PRESKOČI FEDERERA U BROJU OSVOJENIH TITULA? Brajovć: Moguće da će disati za vratom i Konorsu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track