RAFI NIJE NI DO ČEGA - SVE LAĐE SU MU POTONULE! Nadal tužnog lica i BEZ OSMEHA napustio Australiju - uslikan je na aerodromu! FOTO
Foto: Profimedia

ao

RAFI NIJE NI DO ČEGA - SVE LAĐE SU MU POTONULE! Nadal tužnog lica i BEZ OSMEHA napustio Australiju - uslikan je na aerodromu! FOTO

Tenis -

Španski teniser Rafael Nadal nedavno je razočarao svoje navijače odlukom da odustaje od učešća na Australijan openu zbog problema sa povredom.

"Zdravo svima, tokom mog poslednjeg meča u Brizbejnu imao sam mali problem sa mišićem koji me je, kao što znate, zabrinuo. Kad sam stigao u Melburn, imao sam priliku da uradim magnetnu rezonancu i mikro posekotinu na mišiću, ne na istom delu gde sam imao povredu i to je dobra vest. Trenutno nisam spreman da se takmičim na najvišem nivou u mečevima na tri dobijena seta. Letim nazad u Španiju, da se lečim i odmorim", napisao je Nadal na društvenim mrežama.

Iskusni teniser je ovog jutra napustio Melburn i uputio se ka Španiji, a prema fotografijama koje su nastale na aerodromu može se reći da mu u ovom momentu nije ni do čega.

Rafael Nadal
foto: Profimedia

Španac je zajedno sa svojom suprugom i naslednikom uslikan na aerodromu u Melburnu, a u prvi plan izbija njegovo smrknuto lice, što dokazuje koliko mu je odluka da ne igra na AO teško pala.

Podsetimo, Nadal je posle godinu dana pauze zaigrao na turniru u Brizbejnu. Zabeležio je dve pobede, a onda je u maratonskom meču protiv Džordana Tompsona osetio bol u gornjem delu butine, u visini kuka koji mu je pravio ogromne probleme. Zatražio je medicinski tajm-aut, ali je uspeo da završi meč.

Kurir sport

Bonus video:

00:09

Rafael Nadal sa sinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track