"OLOŠU MALI, ODVRATAN SI" Hrvat koji će na crtu Srbinu imao ŽESTOKU SVAĐU sa Novakovim drugom! PLJUŠTALE UVREDE SAMO TAKO! (VIDEO)
Foto: Goran Sebelic / imago sportfotodienst / Profimedia, EPA/Richard Wainwright, Miguel Reis/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

izbacio ga iz takta

"OLOŠU MALI, ODVRATAN SI" Hrvat koji će na crtu Srbinu imao ŽESTOKU SVAĐU sa Novakovim drugom! PLJUŠTALE UVREDE SAMO TAKO! (VIDEO)

Tenis -

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u nedelju započinje odbranu titule na Australijan openu, a rival u prvom kolu biće mu mladi hrvatski teniser Dino Prižmić.

Ovaj talentovani 18-godišnjak iz Splita zahvaljujući sjajnim partijama u kvalifikacijama po prvi put u karijeri uspeo je da se domogne glavnog žreba na Grend slem turniru.

Na njegovu veliku žalost, odmah na startu dobio je najteži mogući zadatak - igraće protiv najboljeg koji je ikada držao teniski reket.

Aktuelni šampion Rolan Garosa u juniorskoj konkurenciji i trenutno 178. teniser sveta, veliku pažnju javnosti u regionu privukao je prošle godine zbog žestoke svađe sa poznatim teniserom iz Bosne i Hercegovine i velikim prijateljem Novaka Đokovića, Damirom Džumhurom.

Prižmić je u osvojio čelendžer u Banjaluci, a na putu ka finalu eliminisao je i favorizovanog Džumhura. Njihov okršaj ostao je upamćen po uvredama Džumhura na račun mladog Hrvata.

U samom finišu meča, frustrirani teniser iz Sarajeva žestoko je opleo po tinejdžeru iz Splita.

"Koliko si odvratan, ovo je sramotno", dobacio je Džumhur, na što je Prižmić zastao i upitao

"Ja? Ja sam odvratan?".

Hrvat je nakon toga seo na svoju klupu, a Džumhur je nastavio sa prozivkama:

"Pljuješ po terenu tamo kad protivnici padaju u nesvest, ološu mali", rekao je Džumhuri i zapretio mu da će ga prijaviti ATP-u.

Kurir sport/J.M.

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track