NOVAKOV TRENER PONOVO U CENTRU PAŽNJE! Hrvatska BRUJI o Ivaniševiću i navodnoj ODLUCI SUDA: Goranova bivša supruga BESNA!
Foto: EMPICS Sport / PA Images / Profimedia

zanimljivo

NOVAKOV TRENER PONOVO U CENTRU PAŽNJE! Hrvatska BRUJI o Ivaniševiću i navodnoj ODLUCI SUDA: Goranova bivša supruga BESNA!

Tenis -

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, našao se u centru pažnje hrvatske javnosti i to zbog odluke suda u sporu sa njegovom bivšom suprugom Tatjanom Dragović.

Goran i Tatjana našli su se na sudu pošto je Ivanišević odlučio da potraži pravdu i proba da vrati novac koji je pripao njegovoj bivšoj partnerki posle razovda.

- Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - napisao je Ivanišević na Instagramu sredinom oktobra prošle godine i tada je krenula prava "telenovela".

Goran Ivanišević, Tatjana Dragović
foto: Fame Pictures / Backgrid USA / Profimedia

Portal "24 sata.hr" objavio je navodna saznanja "Nacionala" da je sud doneo presudu u drugom sporu koji vode Tatjana Dragović i Goran Ivanišević, a da o tome nije obavestio bivšu suprugu Novakovog trenera. Naime, Tatjana je pre tri godine optužila Gorana za nasilje u porodici, presuda je u međuvremenu doneta u korist Ivaniševića i predmet je zaključan, ali ona nije obaveštena, što je po zakonu moralo da se uradi.

Na taj način je, kako pišu hrvatski mediji, sud sprečio Tatjanu da privatnim putem nastavi da goni Ivaniševića.

Kako je "Nacional" i ranije pisao, Tatjana je Gorana prijavila 2021. zbog porodičnog nasilja nad njihovim maloletnim sinom Centru za socijalni rad. Pošto su nju i njihovu ćerku ispitali, više im se, navode, nito nije javio.

Kako će se sve ovo završiti ostaje da se vidi, ali Goran Ivanišević nastavio je da privlači veliku pažnju javnosti u Hrvatskoj.

Kurir sport / 24 sata.hr / Nacional / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track