KADA SE ONA POJAVI SVE STAJE! Vrela plavuša rezervisala mesto na "Rod Lejver Areni": Đoković i Fric ostaće u DRUGOM PLANU!
Foto: Chris Putnam / Shutterstock Editorial / Profimedia

australijan open

KADA SE ONA POJAVI SVE STAJE! Vrela plavuša rezervisala mesto na "Rod Lejver Areni": Đoković i Fric ostaće u DRUGOM PLANU!

Tenis -

Novak Đoković i Tejlor Fric odmeriće snage u četvrtfinalu Australijan opena (utorak, ne pre 04.30), a na tribinama će svoje mesto naći i Morgan Ridl, atraktivna devojka američkog tenisera.

Morgan će biti najveća navijačica Tejlora Frica i nema sumnje da će, kao i u svim dosadašnjim okršajima Đokovića i Amerikanca "oteti slavu" teniserima na terenu.

Teniska Barbi" kako je mnogi zovu, veoma je popularna na društvenim mrežama, te na Instagramu ima 223 hiljade pratilaca.

Da li će imati razloga za radost i osmeh na licu ili će kao i u dosadašnjih osam međusobnih duela Đokovića i Frica sa tribina izaći tužna videćemo već u utorak ujutru.

Do tada, ostavićemo vas da uživate u njenim atraktivnim fotografijama.

1 / 10 Foto: Chris Putnam / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

02:20

MOŽE LI NOVAK SLEDEĆE GODINE DA PRESKOČI FEDERERA U BROJU OSVOJENIH TITULA? Brajovć: Moguće da će disati za vratom i Konorsu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track