ČUVENI GURU SAMO ZBOG NOVAKA DOŠAO U MELBURN! Gledao meč srpskog asa pa mu predao POSEBAN POKLON - oglasio se i Đoković! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

susret

ČUVENI GURU SAMO ZBOG NOVAKA DOŠAO U MELBURN! Gledao meč srpskog asa pa mu predao POSEBAN POKLON - oglasio se i Đoković! FOTO

Tenis -

Dok Novak Đoković čeka da se kompletiraju parovi polufinala Australijan opena i dok se sprema za duel sa Janikom Sinerom u petak imao je posebnu posetu. Posetio ga je Jagadiš Vasudev poznatiji kao Sadguru.

Poznati indijski guru i spiritualista je podelio sliku iz Australije sa Novakom Đokovićem i nije krio oduševljenje što se susreo sa najboljim teniserom svih vremena.

Istakao je koliko su svi uspesi srpskog tenisera neverovatni, a ovaj Indijac koji je boravio i u Beogradu i tom prilikom se upoznao sa Novakovom suprugom Jelenom Đoković.

"Prelepo druženje sa Novakom Đokovićem. Ostati više od dve decenije na vrhuncu svojih mogućnosti na neverovatno u neverovatno kompetitivnom teniskom sportu je izvanredno. Vaša posvećenost i razumevanje tela i uma predstavljaju izvanredan primer za druge koji to mogu da prate. Sve najbolje u predstojećim mečevima", napisao je Sadguru, na šta mu je Novak odgovorio: "Hvala ti Sadguru za posetu i što si gledao moj meč."

Sadguru je rođen 1957. godine u Indiji i sada vodi svoju Iša Fondaciju sa sedištem u Koimbatoreu. Ovu fondaciju je osnovao 1992. godine i ona se bavi vođenjem spiritualnog, obrazovnog i joga centra. Autor je mnogih knjiga, a na slici se moglo videti da je jednu od njih poklonio svom očigledno omiljenom teniseru.

Osim jogom i spiritualnim praksama Sadguru se bavi borbom za očuvanje životne sredine. Najmlađe je od petoro dece iz srednjeklasne indijske porodice.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track