GDE SE NOVAK UPUTIO POSLE PORAZA OD SINERA? Isplivale fotke i jedno je sigurno: Đoković NEĆE doći na finale Australijan opena!
Foto: cc / Panoramic / Profimedia

odleteo

GDE SE NOVAK UPUTIO POSLE PORAZA OD SINERA? Isplivale fotke i jedno je sigurno: Đoković NEĆE doći na finale Australijan opena!

Tenis -

Novak Đoković neće gledati uživo finale Australijan opena između Janika Sinera i Danila Medvedeva. Najbolji teniser sveta napustio je Melburn. Navijači su ga uhvatili na aerodromu i tamo im je izašao u susret, delio je autograme i fotografisao se sa njima. Posle toga je stao u red i ukrcao se na svoj let.

Nije poznato gde je tačno otišao, mada se pretpostavlja da je sledeća destinacija Marbelja (Španija) i da je tamo njegova supruga Jelena sa decom Stefanom i Tarom. Pričao je srpski as na početku sezone i pred start prvog grend slema sezone da mu familija mnogo nedostaje i da mu sve teže pada to što mora da bude odvojen od njih kada ide na turnire.

Gde će igrati naredni meč? To verovatno samo on zna. Na njegovom zvaničnom sajtu ne postoji potvrda o sledećem takmičenju, pa se još uvek ne zna koliku će pauzu napraviti posle poraza u polufinalu u Melburnu. "Imam visoka očekivanja i za ostale grend slemove, Olimpijske igre takođe. Sezona je tek počela, nisam navikao na ovakav osećaj, jer sam uglavnom godinu počinjao sa titulom, nikada pre nisam izgubio u polufinalu, nemam poraz u finalu ovde. Nisam igrao onako kako znam i umem i to je činjenica, ali ne znači da je ovo početak kraja. Iako neki vole to da kažu. Hajde da vidimo šta će se dogoditi do kraja sezone", rekao je Novak.

Sledeći grend slem je Rolan Garos (od 26. maja do 9. juna). Deluje da u februaru neće igrati nijedan turnir, dok su u martu na programu Mastersi u Americi, Indijan Vels (od 6. do 17.) i Majami (od 20. do 31. marta). Onda sledi sezona na šljaci, Masters u Rimu (od 7. do 14. aprila), Masters u Madridu (od 24. aprila do 5. maja), pa Masters u Rimu (od 8. do 19. maja).

"Rolan Garos je u ovom momentu daleko, šljaka, druga podloga, uslovi. Neki su veći favoriti od mene, jer im odgovara više podloga. Ukoliko Rafa bude igrao, on je favorit broj jedan, bez obzira na sve. Tu su Alkaraz, Siner... Daleko je još to, ima nekoliko meseci do tog turnira", poručio je Đoković.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track