ŠMEKERSKI POTEZ MEDVEDEVA: Posle NAJBOLNIJEG PORAZA u karijeri, Rus nasmejao publiku do SUZA! Bacio urnebesnu šalu na svoj račun!
Foto: Kurir sport/Vuk Brajović

dostojanstven u porazu

ŠMEKERSKI POTEZ MEDVEDEVA: Posle NAJBOLNIJEG PORAZA u karijeri, Rus nasmejao publiku do SUZA! Bacio urnebesnu šalu na svoj račun!

Tenis -

Ruski teniser Danil Medvedev izneo je svoje prve utiske nakon bolnog poraza u finalu Australijan opena.

Janik Siner stigao je do prve Grend slem titule u karijeri, pošto je u finalu Australijan opena posle nestvarnog preokreta savladao Rusa Danila Medvedeva sa 3:2 u setovima (3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3).

Rus je dostojanstveno podneo poraz. Nakon bolnog neuspeha čestitao je rivalu na velikom uspehu, zahvalio se svom timu i navijačima na podršci i iskoristio priliku da se malo i našali na svoj račun.

"Želim da čestitam Janiku, bio je neverovatan, zaslužio je ovu pobedu. Imaćemo još dosta turnira, dosta borbi. Želim da zahvalim mom timu, hvala vam puno na podršci", počeo je Medvedev.

Drugi put u karijeri Danil je doživeo poraz u finalu AO nakon prednosti od 2:0 u setovima, pa se našalio na svoj račun i nasmejao publiku na "Rod Lejver areni".

"Večeras nisam imao sreće da uzmem trofej, ali zbog svih vas ću se truditi da u budućnosti to ostvarim. Izgubiti u finalu jeste teško, ali ovo su finala koja sam gubio i ranije na sličan način", rekao je uz osmeh Medvedev.

"Ponosan sam na sebe, potrudiću se da sledeći put bude bolje", zaključio je Rus.

Kurir sport/J.M.

00:55

Muzički spektakl u Melburn parku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track