"FEDERER JE OTIŠAO, NADAL JE POVREĐEN, ALI 'DŽOKER' JE I DALJE ŽIV" Slavni Amerikanac poslao BRUTALNU poruku Novakovim HEJTERIMA!
Foto: Ray Giubilo / imago sportfotodienst / Profimedia, EPA Kai Foersterling

UPOZORIO IH

"FEDERER JE OTIŠAO, NADAL JE POVREĐEN, ALI 'DŽOKER' JE I DALJE ŽIV" Slavni Amerikanac poslao BRUTALNU poruku Novakovim HEJTERIMA!

Tenis -

Legendarni američki teniser Džimi Konors čvrsto veruje da će Novak Đoković uspeti da se vrati na pravi put uprkos neuspehu koji je doživeo u Australiji.

Poraz Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena i dalje je jedna od najaktuelnijih tema u svetu tenisa. Hejteri se naslađuju, brojni "stručnjaci" ga lagano otpisuju, prognoziraju pad i najavljuju kraj dominacije.

Džimi Konors
foto: Ray Giubilo / imago sportfotodienst / Profimedia

Međutim, ima i onih koji veruju da Novak nije rekao svoju poslednju reč i da će se nakon ovog udarca vratiti još jači i još jednom zapušiti usta kritičarima.

"Federer je otišao. Nadal je povređen, ali 'Džoker' je i dalje živ. Pokušaće da pronađe put i učiniće sve što može da se vrati na pravi put i pobedi na Rolan Garosu, a do kraja godine i na Vimbldonu i US openu", poručio je višestruki Grend slem šampion.

Kurir sport/J.M.

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track