LINDZI VON OBJAVILA SNIMAK SA FEDEREROM, PA MORALA DA OBRIŠE KOMENTAR: Njene reči izazvale GNEV Novakovih navijača - NASTAO HAOS
Foto: Instagram

USIJALE SE MREŽE

LINDZI VON OBJAVILA SNIMAK SA FEDEREROM, PA MORALA DA OBRIŠE KOMENTAR: Njene reči izazvale GNEV Novakovih navijača - NASTAO HAOS

Tenis -

Proslavljena skijašica Lindzi Von svojom objavom o Rodžeru Federeru izazvala je neviđenu buru na društvenim mrežama.

Jedna od najboljih skijašica svih vremena objavila je snimak sa skijanja sa proslavljenim Švajcarcem i napisala na Tviteru kako je "Rodžer najbolji ikada bez obzira na to šta brojke kažu".

Njen komentar izazvao je lavninu negativnih reakcija navijača srpskog tenisera Novaka Đokovića, koji su rešili da očitaju lekciju Amerikanki.

Jedan navijač napisao je: Vas dvoje ste legende sporta i heroji modernog sveta, jedini GOAT-i su Novak Đoković i Mikaela Šifrin.

Von je ubrzo odgovorila: "Da, sigurno su i puno poštovanje za oboje, ali ja ne klasifikujem GOAT samo na osnovu statistike. Rodžer je moj GOAT.

Nakon velikog broja kritika, Lindzi je obrisala svoj tvit, ali je u svojoj objavi na Instagramu objasnila zašto Federera smatra najvećim svih vremena.

"Konačno sam skijala sa mojim prijateljem Rodžerom Federerom. Potrebno mi je malo vremena da shvatim koliko mi je ovo značilo. Divim se Rodžeru kao sportisti, filantropu, neverovatnom šampionu. Obično ljudi kojima se divite obično vas iznevere na neki način, ali ne i Rodžer. On je pravi sportista i šampion u svakom smislu te reči. Dugo smo pričali o zajedničkom skijanju i nisam bila sigurna da će se to dogoditi, ali eto, desilo se. U penziji smo, sijamo i uživamo u životu, hvala ti na ovoj divnoj uspomeni. Ti i tvoja porodica ste zaista jedenstveni i bez obzira na to šta statistika kaže, ti si zauvek moj GOAT, jer nije bitna statistika već uticaj koji si izvršio na mene, a ja sam samo jedna od milion. Živeo, prijatelju", napisala je slavna skijašica.

Posle svega se ponovo oglasila na objavu poznatog teniskog novinara Žozea Morgada koji je napisao da je "naterana da obriše tvit".

"Nisam naterana, samo nisam želela da mi negativni komentari unište lepu uspomenu. Moja objava nije bila poređenje, već posveta za mog prijatelja koji je imao veliki uticaja na moj život. Svi polude kada se iskorsti taj termin najbolji ikada, on može da bude najbolji za mene, bez obzira na to šta drugi misle", poručila je Lindzi.

Kurir sport/Mondo/J.M./Foxsports

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track