KRAJ VELIKE LJUBAVI VODITELJKE I TENISERA! Lepoticu optužili da je "ĐAVO U TELU ŽENE" i da mu je uništila karijeru
Foto: Marco Provvisionato/MDPhoto/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

RASKINULI

KRAJ VELIKE LJUBAVI VODITELJKE I TENISERA! Lepoticu optužili da je "ĐAVO U TELU ŽENE" i da mu je uništila karijeru

Tenis -

Mateo Beretini je otkrio da više nije u vezi sa Melisom Satom koja je od samog početka izazivala puno pažnje medija i javnosti.

Kada su u to doba najbolji italijanski teniser i poznata voditeljka počeli da se zabavljaju to je bila najveća vest u tamošnjoj žutoj štampi.

Sata je inače bivša devojka Boboa Vijerija i nekadašnja supruga kontroverznog fudbalera Kevina Prinsa Boatenga. Mnogi su baš nju okrivili za Beretinijev pad i to što je finalista Vimbldona iz 2021. godine sada van 100 najboljih na svetu.

Nakon poraza od Karlosa Alkaraza na prošlogodišnjem Vimbldonu, pojavili su se brojni negativni komentari.

"Ona je kriva zbog toga što mu ne ide. To je đavo u telu žene, iscrpljuje ga seksom", jedan je od komentara na objavu o meču u italijanskim medijima

Prema navodima medija ona je želela brak i porodicu, a to je za Beretinija bilo previše.

"Znao sam da će me svi pitati o tome. Melisa i ja više nismo zajedno. Imali smo divnu vezu, i dalje se međusobno veoma poštujemo, što je dovoljno. Ne želim više da pričam o privatnom životu", rekao je Beretini na ovu temu.

Trenutno je Beretini 123. na svetu, a on je saopštio da će uskoro početi da igra po čelendžerima. Mučio se sa povredama i sada se nada da bi mogao da se vrati u formu i sam teniski vrh. Što se tiče Melise, koja je jedno vreme čak bila povezivana i sa Kobijem Brajantom u prošlosti, ona se za sada nije oglašavala.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

03:45

ĐOKOVIĆ: HOĆU DA IGRAM DO 45. KAO TOM BREJDI! Najbolji teniser sveta ne razmišlja o penziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track