NADAL I ALKARAZ ŠOKIRALI PLANETU! Špancima nije dosta zarade od turnira, uzeće OGROMAN NOVAC i za privatne časove tenisa!
Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Tiziana FABI / AFP / Profimedia, Shutterstock

razvijaju biznis

NADAL I ALKARAZ ŠOKIRALI PLANETU! Špancima nije dosta zarade od turnira, uzeće OGROMAN NOVAC i za privatne časove tenisa!

Tenis -

Španci Rafael Nadal i Karlos Alkaraz dospeli su u centar pažnje javnosti i to pošto se pojavila informacija da će za privatne časove tenisa uzeti ogroman novac.

Oni će na predstojećem "Netfliks Slem" turniru u Las Vegasu naplaćivati privatne lekcije i na taj način će debelo pojačati svoj bankovni račun.

Domaćin turnira biće MGM Rizort, a svi koji žele da imaju trening 1 na 1 sa Nadalom ili Alkarazom moraće da im plate 147.000 evra za jedan čas.

Takođe, dostupna je i grupna sesija sa pomenutim igračima i ona iznosi 47.000 evra.

Tejlor Fric i Fransis Tijafo takođe će držati privatne časove, ali po daleko manjoj ceni, te će njihov račun biti jači za 20.000 evra po treningu.

Svi u Americi su se plašili da će Nadal i Alkaraz zbog povrede morati da odustanu od ove egzibicije, ali organizatori ističu da promena nema, da sve teče po planu i da će Španci stići u Las Vegas. Svoj egzibicioni meč Nadal i Alkaraz će odigrati trećeg marta.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track