"DA LI JE OVO DOVOLJNO VRUĆE?!" Đokovićevu drugaricu pitali za IZAZOVNE FOTKE, odgovorila je selfijem koji se prepričava! (FOTO)
Foto: Instagram/sabalenka_aryna

ZABAVLJA SE

"DA LI JE OVO DOVOLJNO VRUĆE?!" Đokovićevu drugaricu pitali za IZAZOVNE FOTKE, odgovorila je selfijem koji se prepričava! (FOTO)

Tenis -

Nezvanično najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka pozvala je svoje pratioce na Instagramu da joj postave pitanja na koja će odgovoriti i tako "ubiti" vreme, a jedan od njenih navijača je to zloupotrebio.

Poslao joj je pitanje da li može da objavi "vruću" fotografiju, misleći da će se Beloruskinja eto tako skinuti samo za njega, na šta je ona odgovorila fotografijom, ali ne onakvom kakvu je očekivao.

Sabalenka se nasmejala i pokazala srednji prst tom navijaču, napisavši: "Da li je ovo dovoljno vruće!?", što je posebno nasmejalo ostale njene pratioce.

Arina Sabalenka
foto: Instagram/sabalenka_aryna

Sabalenka je inače druga teniserka sveta i zaostaje za prvoplasiranom Igom Švjontek 1.405 bodova, međutim ako na američkoj turneji bude igrala kao na Australijan openu, pitanje je trenutka kada će skočiti na prvu poziciju.

Poseduje apsolutno kvalitet za to, a dobro znamo i da je mnogo toga naučila od Novaka Đokovića.

Često se njih dvoje druže na turnirima, pa je priznala da se na Noleta ugledala tokom Australijan opena:

"Kada imate uspeha postajete konzervativni. To je nešto na šta se oslanjate, što ste naučili, na čemu ste radili. A onda se stvari promene. Fizička strana sporta se promeni, promene se podloge, igrači, stil igre. Ako imate otvoren um u stanju ste da upijete objektivne kritike napredovaćete. Sa starom igrom bih pobedila 90 odsto rivala, ali tu je tih 10 odsto koji dolaze u kasnijim delovima turnira. Šta mi je potrebno da njih pobedim?", rekla je nedavno Sabalenka.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

05:48

SABALENKA OD PONEDELJKA NAJBOLJA TENISERKA SVETA: Plasirala se u četvrtfinale, pa otkrila kako joj je Novak čestitao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track