NE MOŽE SLAĐE OD OVOGA! Novak sa sinom vežbao u teretani! Snimak raspametio fanove: Stefan IMITIRAO TATU dok diže tegove! (VIDEO)
Foto: Printscreen

hit

NE MOŽE SLAĐE OD OVOGA! Novak sa sinom vežbao u teretani! Snimak raspametio fanove: Stefan IMITIRAO TATU dok diže tegove! (VIDEO)

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Americi gde se sprema za nastup na prvom Mastersu u sezoni.

Nole je u Sjedinjene Američke Države stigao dve nedelje pre starta turnira u Indijan Velsu kako bi se maksimalno pripremio za nastup na turniru koji je osvajao pet puta u karijeri. Razdvajanje od porodice mu teško pada, pa mu društvo u Americi prave sin Stefan i ćerkica Tara.

Od svojih mališana se ne razdvaja ni na treninzima. U sredu mu je društvo na terenu pravila ćerkica Tara, narednog dana je na terene prestižnog UCLA Univerziteta stigao sa sinom Stefanom, a sada je objavio snimak na kom trenira u teretani sa svojim naslednikom.

Stefan je imitirao tatu dok podiže tegove i pomno pratio svaki njegov potez.

Novak je objavio ovaj simpatičan video uz muziku iz filma Terminator sa Arnoldom Švarcenegerom i poruku: "Naporno se radi".

Podsetimo, Masters u Indijan Velsu održava se od 6. do 17. marta. Novak prošle godine nije učestvovao na ovom turniru zbog zabrane ulaska u SAD, pa ima priliiku da osvoji veliki broj bodova.

Kurir sport/J.M.

04:03

Krejg O’Šenesi ekskluzivno za Kurir: Novak neće dati da se otpiše tako lako!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track